Skidkurser i december flyttas fram till januari

På grund av det varma i Stockholm och en 10 dagars prognos som visar fortsatt varmt väder så måste vi tyvärr flytta fram våra skidkurser i december till januari. Anmälda deltagare kontaktas separat för nya aktuella datum. Ledsen för detta, men inte så mycket att göra åt.

De anläggningar med möjligheter för konstsnöspår som finns i Stockholm (i Täby och Haninge) behöver minusgrader i ett par dagar innan de kan börja spruta konstsnö. Så när det blir lite mer ihållande kallt väder så bör konstsnöspåren snart vara åkbara. Vi håller er uppdaterade på spårstatus i Stockholmsområdet.

Detta inlägg publicerades i Längdskidor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s