Skidkurser i Stockholm säsongen 2012/2013

Vi håller för tillfället på att planera vårt program med skidkurser i Stockholm. Vi kommer uppdatera hemsidan så fort vi är klara. Gå gärna med i vår facebook grupp XC Skidor så får du information direkt när vi lagt upp preliminära datum.

Det märks tydligt att det är ett enormt intresse för längdskidor i Stockholm och att det finns ett stort behov att förbättra sin skidteknik. Förra säsongen blev våra skidkurser fort fulla när snön väl kom. Så var ute i god tid och anmäl dig.

Det är hög tid att sätta igång med rullskidträningen. Läs gärna våra tips om rullskidåkning. Det är tyvärr lätt att träna in fel skidteknik på rullskidor. Vi kör för tillfället privatlektioner i rullskidåkning. Kontakta oss om du är intresserad att förbättra din teknik. Vi kan även hjälpa till med barmärksträning och tips på övningar som är bra för skidåkningen.

Detta inlägg publicerades i Längdskidor, Rullskidor och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s