Skidkurser, Skidlektioner och vallakurser i Stockholm – uppdaterad Feb 7

Det är mycket glädjande att så många har efterfrågat våra skidkurser, skidlektioner och vallakurser i Stockholm. Det märks verkligen att det är ett stort skidintresse i Stockholm när snön är här. Därför har vi nu planerat in några extra skidkurser.

På begäran har vi lagt in en Fortsättningskurs för de skidåkare som deltagit i en av våra Nybörjarkurser. Vi kommer bygga vidare på det som vi gick igenom vid första tillfället och fokusera mer på stakning, stakning med frånskjut, backträning, kurvtagning, byta spår, etc.

Vill ni anmäla er till en skidkurs, skidlektion eller vallakurs så maila en bokningsförfrågan till info@xcskidor.se. Kom ihåg att skriva hemadress, mobilnr och e-mail adress när ni bokar. Det kan dröja någon dag innan ni får svar på grund av många förfrågningar och anmälningar.

Här nedan är status per den 7:e februari för våra Skidkurser:

Skidkurser 130207

och för våra Skidlektioner:

Skidlektioner 130207

 

Hittar ni inget datum som passar så maila oss på info@xcskidor.se så ska vi försöka hitta en tid som passar.

Våra populära Vallakurser i Bromma Skidsports butik i Bromma. den 11:e februari har vi vår sista vallakurs för säsongen. Så passa på att anmäl dig:

Vallakurser 130207

Vi kan verkligen rekommendera er att gå vallakursen. Under vallakursen får ni möjlighet att prova ut spannet på era skidor. Rätt spann är väldigt viktigt för att optimera glid och fäste. När vi testat detta tidigare har det visat sig att majoriteten har fel utmätta spann på sina skidor.

Detta inlägg publicerades i Längdskidor, Vallning och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s