Summering av skidsäsongen 2012/2013

Tack alla ni som deltog i våra skidkurser eller tog skidlektioner!

Det var en mycket bra skidsäsong för oss Stockholmare. Snötillgången har varit bra från December till Mars. Skidställen som Ursvik, Ågesta golfbana, Bisslinge, Täby konstsnöspår och Ekerö (Knalleborg) har gjort ett kanonbra jobb och haft bra spår i princip hela säsongen.

XC Skidor har haft mer än 400 deltagare i år! Efterfrågan har varit mycket stor och det är kul att skidintresset är så stort i Stockholm. Våra deltagare har varit mycket nöjda och de som åkt något lopp under Vasaloppsveckan har lyckats över förväntan.

Här kommer lite feedback från några deltagare:

”I december den här säsongen ställde jag mig på ett par längdskidor för första gången. I jan-feb gick jag på era skidskolor. Och i lördags körde jag Tjejvasan, på under 4 timmar! Jag är så jäkla nöjd! Det trodde jag aldrig att jag skulle fixa för 3 månader sen. Tusen tack för jättebra skolor!” – Cecilia

”Nu är Öppet Spår avklarat! Jag och min vän gick ju er nybörjarkurs o i onsdags fortsättningen på nybörjarkursen. Vi är båda två mycket nöjda med loppet. Det var väldigt varmt tyvärr så svårt med fästet och dåligt glid. Det var +4 grader vid en av kontrollerna! Jag hade trott att det skulle ta ca 10 h men gick i mål på 8:21 vilket verkligen förvånade mig. Tack för hjälpen den här säsongen!” – Sara

”Vi vill bara skicka ett mail och tacka för teknikkursen. Superbra! Kortvasan och Öppet spår gick bättre än väntat. Stort tack!” – Johanna, Christopher och Anna

”Ville bara skicka ett stort tack för era fantastiskt fina skidlektioner. Stort tack från oss alla på Silver, och hoppas att vi hörs igen nästa år.” – Designkontoret Silver

Nästa vintersäsong drar vi igång på nytt med skidkurser och skidlektioner i Stockholm. Maila oss om du är intresserad och gå gärna med i vår Facebook grupp ”XC Skidor” så får du information när du kan börja anmäla dig.

Efter sommaren kommer vi även att sätta igång med rullskidträning och barmarksträning. Mer information kommer senare.

Trevlig Sommar!

Henrik, Emma, Johan och Fred

Detta inlägg publicerades i Längdskidor, Rullskidor, Skidgång, Skidlöpning, Stavgång, Vallning och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s