Vintern har kommit till Stockholm

Äntligen har snön och kylan kommit till Stockholm. Än så långe är det lite för lite naturlig snö för att det ska gå att göra skidspår. Däremot så går snökanonerna i Täby, Bro Bålsta, Gärdet och Rudan (Haninge). Även Ågesta golfbana jobbar hårt med att få till ett fungerande spår. Om kylan håller i sig så kommer det nog innebära att det finns någon kilometer att åka på till helgen.

Som prognosen ser ut för tillfället så kommer vi nog kunna börja ge skidlektioner snart. Större grupper får vänta tills det finns mer skidspår annars kommer vi proppa upp hela spåret. I veckan kommer vi bestämma datum för nästa vallakurs.

Vi kommer lägga ut aktuella datum på hemsidan så fort det blir aktuellt. Vi kommer även meddela via vår Facebook grupp ”XC Skidor”. Så om du går med i den så får du meddelande när det går att boka. Du kan även trycka ”Gilla” knappen ner till höger på denna sida.

Maila oss på info@xcskidor.se om du har några frågor.

Detta inlägg publicerades i Längdskidor, Vallning och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s