Skidkurser och skidlektioner i Stockholm 2014-2015

Kul att det är så många som hör av sig om våra skidkurser, skidlektioner och vallakurser i Stockholm.

Vi kommer ha skidlektioner även den kommande säsongen. Förra året hade vi kurser och privatlektioner från Dec-Mars här i Stockholmsområdet. Vi kör främst vardagskvällar, men även på helger. Det är snöförhållandena som avgör när och hur mycket vi kan köra. Snöförhållandena avgör även var vi kan hålla kurserna, först och främst kör vi i Ursvik. Funkar inte det så har vi även varit på Ågesta golfbana, Täby konstsnöspår och vid Ekerö slalombacke.

Vi har inte bestämt några datum för kurserna eller privatlektionerna ännu. Vi väntar tills det blir lite kallare och att snön kommer så det går att åka skidor. Vi kommer lägga ut aktuella datum på hemsidan så fort det börjar bli aktuellt. Vi kommer även meddela via vår Facebook grupp ”XC Skidor”. Så om du går med i den så får du meddelande när det går att boka. Du kan även trycka ”Gilla” knappen ner till höger på denna sida.

Maila oss på info@xcskidor.se om du har några frågor.

Detta inlägg publicerades i Längdskidor, Rullskidor, Skidgång, Skidlöpning, Vallning och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s