Instruktörer

Johan Bivstedt

Jag är 43 år, bor i Stockholm och åkt längdskidor i hela mitt liv. De senaste 10 åren har jag varit tränare i Sundbybergs IK. Bästa tid på Vasaloppet är strax under 5 timmar. Hela min familj är längdskidåkare, äldsta dottern går på skidgymnasiet i Mora.

Fred Skantze

Jag är 42 år, bor i Stockholm och älskar längdskidåkning. Bästa tid på Vasaloppet är 5.30. Jag är längdtränare för Sundbybergs IKs juniorer. Mina två favoritställen för längdskidåkning är Orsa Grönklitt och Ramsau i Österrike.

Henrik Aflodal

Jag är 44 år, bor i Stockholm och är som gammal jämte praktiskt taget född på skidor. Tävlade under ungdomsåren framgångsrikt för Offerdal och tillhörde landets bästa åkare. Stegutbildad längdtränare för Sundbybergs IKs ungdomar. Brinner för skidor.

Fredrik Jonsson

Jag är en 19-årig skidåkare från vinterstaden Östersund, men för närvarande bor jag i Solna. Gjorde mitt första Vasalopp detta år (2011) och har även tagit flera USM-medaljer. Älskar att träna på fritiden, både styrka och kondition, och är inte rädd för att ta ut mig!

Fred Hjelm

Jag är 20 år gammal och studerande vid Handelshögskolan. Nyinflyttad stockholmare sedan hösten 2011 och uppvuxen i Östersund. Jag har min skidskolning från Östersunds SK och är tidigare tävlingsåkare. Första Vasaloppsveckan(Halvvasan, Kortvasan och Stafettvasan) genomfördes 2011 och satsar på Vasaloppet 2012. Det bästa stället att åka skidor på är de jämtländska fjällen på vårvintern om man frågar mig.

Jan Samuelsson

Jag är en före detta friidrottare på elitnivå (landslags man i tiokamp). Efter idrottskarriären har jag arbetat som friidrottstränare och fystränare i 15 år för många elitidrottare och lag (e.g. Emma Igelström). Jag har tillsammans med XC Skidor tagit fram ett fystest inriktat för längdskidåkare som vi erbjuder till åkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s